2023.01

Elkészültek első fürdőszobáink.

2022.12

A Vaskapu utcára néző délnyugati homlokzat elkészült, az erkélyek üvegkorlátjai is helyükre kerültek, közben a fürdőszobák burkolása, közös terek, folyosók, lépcsőház rendezése zajlik a házban. Tekintse meg a helyszínen a már elkészült lakásainkat a legjobb áron a kerületben!

2022.09

A külső homlokzati munkák is hamarosan befejeződnek, belül pedig a lakások burkolása van folyamatban. Még bizonyos lakásokban szabadon választható a burkolat típusa, a már elkészült fürdőszobák a helyszínen megtekinthetők!A lakások több mint 70%-a elkelt !

2022.07

Az építkezés továbbra is az előzetes ütemterv szerint halad. A gépész-elektromos alapszerelés elkészült házban, a felsőbb emeleteken aljzatbetonozás zajlik, az 1. emeleten pedig már festik a lakásokat és hamarosan burkolnak.

2022.04.26.

Bárd utcai épületünk elérte a szerkezetkész állapotot. Elhelyezésre kerültek a redőnytokos nyílászárók az 5. emeletig valamint elindult a homlokzat hőszigetelése is. Az épület a tervezett ütemben épül, a lakások pedig megtekinthetők a helyszínen!

2022. Január

A szerkezetépítés ütemterv szerint halad -elkészült a második emelet feletti födém is.A vázkitöltő falak kivitelezése is elkezdődött az első emeleten a hónap végen pedig érkeznek az első emeleti nyílászárók. Talán a legnehezebb döntés egy nagyértékű lakás kiválasztása csupán tervlapról, ahol nehéz pontosan behatárolni az egyes helyiségek méreteit, kialakítását élhetőségét.Mi szeretnénk segíteni a választásban ezért előre egyeztetett keretek között építkezésünk látogatható …

Projekt haladás 2021.Október

Robog tovább a projekt ütemterv szerint, elkészültünk a cölöpalapozással, gerendafejekkel és a mérföldkőnek számító vasbeton lemezalap is helyére került.Napokon belül indul az épület felszerkezetének kivitelezése!

Az Építkezés Elkezdődőtt!

A meglévő épület bontását követően felvonult és elfoglalta a munkaterületet az első munkagép !Az alapozási munkálatok után szeptemberben várható a felszerkezet kivitelezésének kezdete.